top of page
REEVES_VIEW 1.jpg

Reeves Housing

REEVES_VIEW 3.jpg
PROPOSED SITE PLAN_edited.jpg

DESIGN APPROACH

This combined land use and subdivision development proposal is designed by Qbix which relates to a proposal to remove an existing house from the site, and to construct a new comprehensive housing development containing nine residential units at a site in Papatoetoe, Auckland. The proposed dwellings include a block of terrace houses where all nine units are three-storey high.

The site is located at the end part of a cul-de-sac.. It is a quite local street. The terrace block of the development will have a shared vehicular access from the from road, which will be connected to a group parking area at the rear of the site for nine terrace units. All dwellings will have front doors connected to dedicated pedestrian entries from the common accessway. The accessway will have a dedicated and painted pedestrian strip.

bottom of page